Modele karrige

Ndërsa madhësia kompakte e kompleteve të bistrove i bën ATO një zgjedhje të mirë për oborret dhe ballkonët e vegjël, bistrot Gjithashtu përshtaten mirë në oborre APO kopshte të mëdha. Një tavolinë me dy karrige e bën një Ambient Komod dhe intim për një mëngjes të qetë ose për kafen e pasdites për dy përsona. Vendoseni në hije të një pemë, në një qoshe të qetë në oborrin tuaj ose në një vend ku Mund të kapni rrezet e Diellit në mbrëmje. . Karrike zyre me dy ngjyra modèle sièges Executive DS-019 ne Kemi përzgjedhje te Madhe të Tavolinave me dy karrige. Shiko të gjithat Këtu. Shume praktike. Zgjatet dhe shkurtohet sipas desembauche. Linja “Barbie Fashionista” propozon lloje të ndryshme kukullash: Bionde, ezmere, të gjata, të shkurtra, të dobëta, të Kolme, por Edhe në karrige me rrota dhe me proteza në këmbë. Pas 60 vjetësh histori, “Barbie” vazhdon të mahnitë, të jetë aktuale dhe të përfaqësojë në mënyrë gjithnjë realiste botën që e rrethon. E Errësira Kjo është bërë për t`i nxjerrë në PAH llojet e ndryshme të Gjendjes fizike dhe problemeve. Kim Culmone, zëvendëspresidente e “Barbie Design” të Mattelit, ka thënë se KY Model ka qenë një prej më të kërkuarave nga konsumatorët.

. Sasia minimale e porosisë së blerjes për production është 1 me 5 Kembe me rrota par nje levizhmeri Kudo Brenda zyres me Formen e trupit, NUK Lejon shtremberim te shpines. . MOS lejoni që madhësia e ballkonit të ndikojë që AJO hapsirë të qëndron Kot. Edhe nëse keni një ballkon ose oborr të vogël, Mund ta ktheni até në një hapësirë të këndshme në natyrë, e që është e përsosur për t`u zbavitur. Kombinoje një Model të karriges me një tavolinë minimale, për tavolinën tradicionale ose shikoni për një karrige të lehte me një tavolinë të lëvizshme, për një Stil të ajrosur dhe fleksibël. STILI me jastekët, vendos një Fener, DISA Lule të bukura dhe padyshim se oborri APO ballkoni juaj do të jetë me të vërtet i mrekullueshem. Nje kombinim shume i mire i palstikes ABS me rrjeten e forte nëse zgjidhni mobiljet e ballkoneve në materiale të qëndrueshme ndaj motit, si alumin, Polyrotin ose Artwood, Mund të lihet në ballkon gjatë Errësira Vitit-madje Edhe gjatë dimrit Kur keni ballkonin ose oborrin e vogël, Mendoni se si dëshironi ta përdorni atë. A është një zgjatje e dhomës suaj të ngrënies? Shkoni për një Grup Bistro me karrige palosëse. Nëse dëshironi një dhomë të gjallë, Ju Mund të kombinoni një karrige formë sikur fole dhe me tavolina. Nëse keni nevojë për hapësirë shtesë të magazinimit, kutitë e jastëkave janě të mëdha dhe Mund të përdorni Edhe DISA Kuti jastëkuese si STOL..